Thursday, June 10, 2010

Majlis pertunangan dan Majlis Perkahwinan

Assalamualaikum...

untuk kesekian kalinya..cik miza kembali untuk mengupdate....tapi takde cerita menarik pon...perjalanan my life mcm biase jer...takde something special...tgk tajuk entry kali ini..mcm best jer kan...tp bukan untuk cik miza tau...masih blom lagi..hehehehe...




best kan mcm best je.tp tanggungjawab sebagai seorang isteri... adalah berat...pada para sahabat ..jalankant anggungjwab anda semua dengan baik...of coz sudah...memasak...membasuh baju...mengemas rumah... dan sebagainya adalah antara sebahagian tugas kita sebagai seorang perempuan... cuma masa untuk cim miza belum sampai..kawan2..doakan untuk miza yer semoga dapat bakal calon suami seorang yang beriman dan boleh membimbing cik miza dengan baik...amin...itulah impian cik miza.. setelah menjangkau umur tahun ini...wehehe...


actually..banyak yang tanya..mcm mana lelaki idaman cik miza...cik miza tak berani nak letakkan sesuatu target yerr....tp lebih senang cik miza katakan..sekiranya lelaki tiu benar2 ikhlas dengan cik miza..cukuplah setakat dengan lelaki yang pandai mencuri hati cik miza...itulah pilihan cik miza...cinta itu tak bole dipaksa...perasaan ini adalah anugerah ilahi...yang kita tidak tahu ia wujud pada lelaki yang mcm mana.....harap kalian paham dgn apa yang cik miza ingin sampaikan ...maybe ayat ni susah untuk cik miza terangkan...cant describe through words... hehe ...=)



By the way..cuti cuti skolah ni...banyak la kawan2 ..para sahabat akan bertukar gelaran kepada tunangan orang...juga akan bertukar status iaitu sebagai isteri kepada seorang insan bernama lelaki...


Cik Miza biler..??? jangan ditanya..cik miza mmg single lagi...takde saper pon something special...insyaAllah kalau ader berita baik..akan cik miza bgtau dlm blog kesayangan ni....mana tahu tahun depan bergelar isteri kepada sesorang...kan..? AMIN YA ROBB.... bersedia sudah sebenarnya... =) jodoh jer takde lagi..


Tahniah cik miza ucapkan pade kawan2...yihii...insyaAllah tidak aper aral melintang..kita akan berjumpa nnt di majlis kenduri nnt...insyaAllah hendaknya...
Pada yang negeri jauh2...harap maaf lah cik miza tidak dapat pergi sebab pada musim cuti sekolah ni..cik miza dah aturkan program ict di sekolah...jadual begitu pack sekali... aper pon doa dafri jauh semoga kalian berbahagia hendaknya hingga ke akhir hayat..amin...

Untuk kali ni cukup sudah yerr....for the next time cik miza akan cerita lagi erk.. =)

No comments:

Post a Comment